PRZEKAŻ 1,5% PODATKU

Długo oczekiwana przez Ciebie opcja stała się możliwa!

Twoje wsparcie w postaci odpisu podatkowego jest dla nas niezwykle ważne.

Za wszelkie wpłaty gorąco dziękujemy! Pomagają nam pokryć koszty utrzymania portali edukacyjnych, platformy podcastowej oraz umożliwiają nasze działania statutowe (Statut Fundacji). Zbierzemy więcej pieniędzy – będziemy mogły zrobić dla Ciebie więcej. Chciałybyśmy powtórzyć edycję kalendarza edukacyjnego dla polskich szpitali, aby kobiety w okresie okołoporodowym miały dostęp do rzetelnej wiedzy wtedy, kiedy jej potrzebują.

Program PIT

Rozlicz podatek i wesprzyj nas!

Zeznanie podatkowe możesz wypełnić korzystając z darmowego, bezpiecznego i profesjonalnego programu do wypełniania PIT za 2023 rok. Dzięki prostej i intuicyjnej obsłudze aplikacji FSMM rozliczenie roczne PIT za 2023 nie przysporzy Ci żadnych problemów. Przy pomocy programu wypełnisz zeznanie i wyślesz je do swojego urzędu skarbowego.

Program możesz pobrać lub wypełnić zeznanie online.

Jak przekazać 1,5%?

✔️ W rubryce „Wniosek o przekazanie 1,5% podatku należnego na rzecz organizacji pożytku publicznego (OPP)”  rocznego zeznania podatkowego PIT (28, 36, 36L, 37, 38) wpisz numer KRS Fundacji Studenckiej “Młodzi – Młodym”: 0000270261.

✔️ W rubryce „Wnioskowana kwota” wpisz kwotę podatku.

✔️ W rubryce „Informacje uzupełniające” wpisz Cel szczegółowy 1,5%:  Fundacja Mlekiem Mamy 21211.

W 2024 roku Fundacja Mlekiem Mamy podpisała porozumienie o współpracy z Fundacją Studencką “Młodzi – Młodym” (status organizacji pożytku publicznego – OPP), która pośredniczy w zbieraniu wpłat 1,5% podatku.